Sivut

Minä

Hei. Olen 17-vuotias lukiolainen tyttö, ja olen syntynyt tammikuussa. Oikea nimeni on Annika. Netistä minut löytää hyvinkin monella nimimerkillä, joten kestäisi kauan jos niitä luettelisin.
Harrastuksiini kuuluu suurena osana musiikki ja kirjoittaminen sekä kirjojen lukeminen. Ystävät ovat minulle todella tärkeitä joten vietän paljon aikaa ystävieni kanssa.
Opiskelu on minulle tärkeää, ja luen aina kokeisiin ja keskityn tunneilla. Lempiaineita on tietysti musiikki, ja sen lisäksi kielet (joissa olen lahjakas) kuten englanti, ruotsi, ranska ja äidinkieli.
Musiikkimakuni on niin laaja, että kestäisi ikuisuus kertoa siitä tarkasti. Sanotaan näin, että laajaan makuuni kuuluu artisteja ja bändejä niin iskelmän kuin myös rockin saralta.
Minulla ei ole minkäänlaisia sairauksia, ainoastaan näkövamma.
Sitten tämä tunnepuoli... Olen todella sosiaalinen, puhelias ja ystävällinen, ja omistan todella laajan huumorintajun! Pidän hassuttelusta ja sanon kaikkea hassua aivan automaattisesti ja saatan tajuta sanomani hassuksi vasta jälkeenpäin. Hassutukset tulevat minulta siis aivan itsestään!
Elämäni ei ole ollut aina helppoa. Eräs ystäväni jätti minut 3 vuotta sitten, minua on koulukiusattu ala-asteelta saakka (onneksi nyt lukiossa se on loppunut) ja näiden asioiden vuoksi olen kyllä sosiaalinen ja tutustun ihmisiin mielelläni ja luon ystävyyssuhteita helposti, mutta saatan miettiä että vihaavatko kaikki vain minua eivätkä oikeasti halua olla kanssani. Saatan myös olla todella epäluuloinen, vetää vääriä johtopäätöksiä tai epäillä. Mutta olen saanut luottamuksen ihmisiin pikku hiljaa takaisin, mutta sen takaisin saaminen lopullisesti tulee kestämään ja tarvitsemaan aikaa. Masennukseksi en tätä kutsu, vaikka joskus jopa itkenkin ja olen herkistynyt tässä muutamassa vuodessa. Olen onnellinen, että omistan tästä kaikesta huolimatta ihania ystäviä, jotka tukevat ja kuuntelevat, sekä ymmärtävät minua vaikka välillä saatan olla hankala ja epäillä turhaan.
Minulta saa tulla kysymään itsestäni lisää, vastaan mielelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...