tiistai 14. huhtikuuta 2015

Don't stop the music

Helöyy! (:
Päätin nyt tällaisena "music is my life"-ihmisenä tehdä musiikkipostauksen. (sivutietona: olen soittanut pianoa musiikkiopistossa 8 vuotta, ja osaan myös soittaa kitaraa ja rumpuja, ja laulan jokapäiväisesti ja olen esiintynyt monesti ja käynyt kuorossa, ollut yksityisillä laulutunneilla...)
Ideana on se, että kaverini on antanut aiheita (osan olen keksinyt itse) jollainen biisi minun pitäisi tänne laittaa, esimerkiksi "Biisi joka soi tällä hetkellä päässä". No, etteköhän ymmärrä paremmin kun pääsen näitä biisejä tänne laittamaan!

Biisi, joka soi tällä hetkellä päässä:
Tää Amy Winehousen biisi on soinut minulla päässä erityisesti nyt maanantaista asti ja pyörii nytkin, koska musiikintunneilla (joita minulla oli eilen siis 2h) opettelimme soittamaan kyseisen biisin kitaralla ja rummuilla, sekä toki opettelimme sanat. Samaa biisiä kahden tunnin ajan soitellessa ja laulaessa se väkisinkin jää päähän! Ei sillä, etteikö tämä olisi mielestäni hyvä biisi, sitähän tämä nimenomaan on!

Biisi, jota kuuntelin ala-asteella:
Kyllä, Jonas Brothers oli bändi, jota kuuntelin ala-asteella muistaakseni paljonkin. Ja kyllähän tuo musa kuulostaa hyvältä vieläkin!

Biisi, jonka sanoista pidän erityisesti:
Tätä valintaa ei tarvitse varmaankaan selittää sen tarkemmin. Kuunnelkaa tämän biisin sanoja, niin ymmärrätte. Aivan ihanat sanat! Ne auttavat minua, jos joskus tunnen itseni huonoksi tai minua harmittaa.

Biisi, joka saa minut aina hyvälle tuulelle:
Hahaa :D Peto on irti on se biisi, joka saa mut hymyilemään ja nauramaan, enkä ole kyllästynyt siihen vieläkään vaikka on tullut tätä monesti jo kuunneltua! En välitä niinkään kappaleen musiikkivideosta vaan siitä ilosta ja energiasta, jonka laulusta saa :D

Biisi, joka on saanut minut herkistymään:
 
 Tämä tuli ensimmäisenä mieleen miettiessäni biisejä, jotka saa minut herkistymään. Silloin, kun minulla on paha olla ja kuuntelen tätä, rupean yleensä itkemään. En tiedä miksi, kai se johtuu tämän biisin melodiasta ja surullisuudesta.

Biisi, joka on mielestäni hassu:


Tätä kappaletta kuuntelin jo ala-asteella! Silti tämä on jäänyt mieleen, ja viikonloppuna löysin tämän youtuben sopukoista vaikken edes muistanut nimeä! :D Tämä biisi on vain todella hauskan kuuloinen. (:

Biisi, jota olen viimeksi laulanut:
Lauloin tätä tänään taksissa tullessani kotiin iltapäivällä. :D

Biisi, joka ärsyttää:
 
 On kyllä hyvä biisi, mutta minun kohdallani jo tosi kulunut... Johtunee siitä, että ensiksikin tätä on tullut itse kuunneltua tosi monta kertaa, mutta lisäksi taksissa muutamat oppilaat laulavat ja soittavat tätä kappaletta joskus monta kertaa peräkkäin eivätkä vaihda biisiä! En ymmärrä, miten he jaksavat laulaa tätä samaa monta kertaa :D

Biisi, joka on suosikkini jostain musikaalista:


 Lempi musikaalielokuvani on ehdottomasti The Sound of Music, joka pari viikkoa sitten tulikin maanantaina (ja tuli se viime viikonloppunakin kertauksena). Pahoitteluni laadusta, sillä en löytänyt mitään "virallista" versiota. (: Osaan tämän ja muutkin kyseisen elokuvan kappaleet ulkoa!

Biisi jollain harvinaisella kielellä:
 
Jep, unkarin kielinen kappale! (: Rakastan kieliä ja tykkään siksi myös kuunnella eri kielisiä kappaleita. :3

 Hahaa, tätä postausta oli todella kiva tehdä! (: Tehkää tekin tällaisia, tällainen on oikeasti todella hauskaa ja välillä haastavaakin, kun pitää miettiä tietynlaisia biisejä :D Ja kommentoikaa toki jos löytyi jotain biisejä joista itsekin pidätte!


2 kommenttia:

  1. Voisin tehdä tälläisen itsekkin joskus :3
    2080-luvulla <3 ja tuo The Sound of Music ovat todella hyviä :D

    VastaaPoista
  2. Sound of Music <3 Pitää kuunnella nuo muut kappaleet, kun ehdin. Siskoni on minusta hyvä kappale, mutta ymmärrän, että jotkut hyvätkin voi muuttua ärsyttäväksi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...