maanantai 8. kesäkuuta 2015

Unessa rauhan saa

Hei pitkästä aikaa!
Tosiaan on ollut hetken joko kiireistä tai sitten minulla on ollut ideoiden puute, mutta nyt vihdoin keksin aiheen josta tehdä, kiitos tietokoneeni tiedostojen selailun. Löysin nimittäin reilu viikko sitten kirjoittamani unipäiväkirjan, jossa oli 3 näkemääni enemmän tai vähemmän epätavallista unta. Olin ajatellut tekeväni postauksen niistä vasta kun niitä olisi 7, mutta päätin sittenkin laittaa ne jo nyt. Ja pienenä varoituksen sanana: omistan erittäin laajan, oudon ja suuren mielikuvituksen, jonka toimesta unenikin ovat välillä hieman... Outoja. :D Mutta nauttikaa tai olkaa nauttimatta.

23.5 - 24.5
Näin unta, että olin äitini ja bestikseni kanssa Unkarissa (jonne muuten minä ja bestikseni haluamme muuttaa aikuisina hetkeksi yhdessä asumaan) jossakin kaupassa. No, oli ilmeisesti kesä koska kaupan ovi oli auki ja sisälle tulvi lämmintä ilmaa. Minä sitten kuulin erään Henna-nimisen unkarilaisen laulajan (jota rakastan) laulua läheiseltä lavalta (lieneekö ollut joku lavaravintola tai vastaava). Innostuin tästä niin että lähdin bestiksen kanssa juoksemaan laulun suuntaan. Ja juuri, kun olimme ravintolan ovella menossa sisään, uni loppui.

1.6-2.6
Näin unta, että olin Lontoossa. Luultavasti syynä tälle oli se, että bestikseni on siellä näihin aikoihin ja ikävöin häntä. :D

2.6-3.6
Näin niin hullua unta, että nauran sille itsekin. Se oli kaikessa sekavuudessaan jotakin tätä luokkaa: Minä ja bestikseni olimme välillä ala-asteella, välillä yläasteella ja välillä lukiossa. Emme opiskelleet siellä (paitsi minä olin kai yhdellä tunnilla lukiossa xD) vaan oleskelimme vain. Kävimme välillä kaupassa, jossa eräs ystäväni oli töissä (hän ei ole oikeasti töissä kaupassa joten ihmettelin hetken että miten se tuonne kauppaan ilmestyi :D).
Unen pääasia kaikista pikkuyksityiskohdista huolimatta oli se, että joku oli murhannut oppilaan koulussa. Jokaisessa mainitsemassani (ala-aste, yläaste, lukio) koulussa oppilaat ja opettajat olivat hämillään ja poliisit kuulustelivat monia ihmisiä ja pyörivät kouluilla koko ajan, jonka takia tunnit oli keskeytetty sillä meidät oli kaikki käsketty ulos seuraamaan tilannetta. Kaikista hulluinta, johon uneni valitettavasti loppui, ja asiaankuulumattominta oli ehkä se että ala-asteella bestikseni opettaja käski hänet jonoon luokkalaistensa kanssa ettei heitä varmasti raiskattaisi. :D
En yhtään tiedä miksi näin noin sekavaa unta, sillä mitään unessa tapahtuneeseen liittyvää en eilen tehnyt/lukenut/kuullut. :D Ellei lasketa lukuun sitä että salkkareissa meinataan raiskata eräs henkilö ja päätösjaksossa tapahtuu murha, jota pohdiskelin eilen.

Tässä olivat minun enemmän tai vähemmän oudot muutamat uneni! Näkyillään toivottavasti pian taas uuden postauksen merkeissä! Ja muuten, jos ette vielä tiedä, omistan myös tarina/kirjoitusblogin. Pääsette kätevimmin sinne painamalla nimimerkistäni Emeraldista ja pääsette silloin blogger-profiiliini. Omissa blogeissa on sekä tämä Smaragdien säihke, että Ikuinen smaragdi-kirjoitusblogini! Sinne en ole pitkään aikaan päivitellyt, mutta tarkoitus olisi illan aikana sinne kirjoituksiani taas laittaa! (Ja mikäli on muistiini ja itseeni uskominen niin voin ihan hyvin myös onnistua vahingossa unohtamaan tänään sinne päivityksen, mutta lupaan päivitellä silti piakkoin...)

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia unia sinulla... muuta en pysty oikein sanomaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siihen paljoa muuta tarvitse sanoakaan, koska tuo on totta. :D Niitä ne totisesti osaavat olla!

   Poista
 2. Mä en koskaan nää näin järkeviä unia xD kerran näin et mun luokkalaiset oli muuttunu karusellihevosiks ja meiän ope klovniks ja mä itse olin omenamato...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...