perjantai 29. toukokuuta 2015

Taidetta ja luontoa

Hei!
Sitä lupaamaani euroviisupostausta ei ole vielä tullutkaan, mutta lupaan myöhemmin laittaa sen. Nyt kuitenkin oli tänään niin kuvauksellinen päivä, että päätin tämän postauksen tehdä.
Kävimme aamulla kirkossa (josta minulla ei tietenkään mitään kuvattavaa ole xD) jonka jälkeen lukiolaiset (ja bestikseni kun sai luvan :D) menimme Taidekeskus Salmelaan. Siellä oli erilaisia taideteoksia ja nyt laitankin sieltä otettuja kuvia.
Salmelassa käynnin aikana oli myös vähän vapaa-aikaa ja läheisellä järvellä oli pakko käydä. Menimme bestiksen kanssa laiturille ja tuli otettua maisemakuvia, sillä rakastan järvikuvia.. Joten saatte nyt nauttia niistä! :)
Eivätkös olleetkin kivoja kuvia? :) Mikä noista taidekuvista oli teistä mieluisin? Itse pidin noista kissoista/leopardeista sekä kentaureista. :)
Huomenna on lukiolaisten kevätjuhla sekä ylioppilaiden lakitustilaisuus. Iik, esiinnyn siellä! Toivotaan, että esitys menisi hyvin. Sen jälkeen olisikin tiedossa kahdet ylioppilasjuhlat!
Hyvää kevättä ja koulun päättymistä kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Ihania järvikuvia!!! :3

  Hmm... En kyllä osaa päättää noista taidekuvista lempparia, kaikki ovat kivoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on! Järvestä saa aina ihania kuvia aikaiseksi. Se näyttää niin kauniilta <3
   Haha, en mäkään oikeestaan osais päättää just yhtä tiettyä, kaikki on just omalla tavallaan kivoja <3 Mut paras ehkä toi kentauri, siitä tulee mieleen Harry Potter xD

   Poista
 2. Järvimaisemat on ihania:3 ja mä tykkäsin tosta Sarvihaarasta... siis tos alus toi nainen jolla oli hirven vartalo xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :3 Ja kivaa, sori kun vastaan vähän myöhään! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...